News Ticker

Asics Gtcool Xpress 205

By Adeline Malloy – Outsider |
 

Hur man identifierar ohälsosamma Emotionella Tillsatser pengar och omvandla dina pengar och ditt liv

Följande frågor kan utsätta dina tankar, toppar, dalar, förvirring, rädsla, ångest och obehag om pengar. Dessa är inte nytt för dig, men störningar du kanske har valt att ignorera eftersom det gäller din tjäna, hantering och distribution av pengar:

1. Är du obekväm. Följande frågor kan utsätta dina tankar, toppar, dalar, Nike Air Max Guile förvirring, rädsla, ångest och obehag om pengar. Dessa är inte nytt för dig, men störningar du kanske har valt att ignorera eftersom det gäller din tjäna, hantering och distribution av pengar:

Oavsett om du svarade en klar eller om du kämpat för att motstå berg-och dalbana av tankar och känslor i och ut ur din kropp och själ, det bara kan vara något att denna idé om ett känslomässigt engagemang för pengar.

I sin bok 9 steg till ekonomisk frihet Suze Orman ger ett exempel på en man som hade en upplevelse med pengar på nio år gammal, Asics Gtcool Xpress 202 som överförts till sitt vuxna äktenskap, lämnar honom vägrar att ha ett gemensamt konto med sin fru. Varför? Han höll dessa känslor väg in sitt vuxna liv, som påverkar hans ekonomiska beslut och hans relation med sin fru.

För år jag också kämpat för att förstå denna kraft bakom skam och skuld i samband med min hantering av pengar. En desperation som tvingade mig att ta resa genom en labyrint av tidigare erfarenheter med pengar, hamnar med bisarra beteenden som min farfar sätta Dimes i brunt papper och placera dem i sin sko för att avvärja onda andar; eller lyssna och titta på min mormor Reebok manipulera grannar och vänner att tömma sina plånböcker till sina berättelser om ve. En barndom erfarenhet, som översatts till förvirring, skuld och skam som är ansluten till de handlingar som innebär pengar.

Filosof Jacob Need skrev i sin bok och meningen med livet: bara vi skulle ta ett steg tillbaka och titta på de känslomässiga och andliga effekter pengar har på oss, kan den gröna saker tjäna syftet med självkännedom och bli ett verktyg för att bryta sig ur vår mentala fängelse. För att förstå betydelsen av känslor, och pengar, måste vi först översätta ordet till sin definition av Och precis som känslor för människor och situationer i livet går upp och ner, kan pengar ha samma effekt. Dessa känslor kopplade till pengar, bli ett känslomässigt engagemang som kan ha en negativ inverkan på ditt liv.

Suze Orman skrev också i sin bok: vår kultur det okej att prata om terapi vi gått igenom, äktenskapliga problem som vi hade våra djupaste intima hemligheter berättar sanningen om pengar, bekänna våra bekymmer för våra barn, våra föräldrar, våra vänner, bara isn gjort. Pengar är vår hemlighet både i privat och offentligt.

Statistiken visar att mängden personliga konkurser och hushållens skulder har klättrat till biljoner, ytterligare ett bevis på ett växande problem. Kredit rådgivning organ har hjälpt en del att göra korrigeringar, men för de som fångas upp i den känslomässigt engagemang för pengar; få någonsin se bortom dålig förvaltning att fråga: Vad bakom detta behov att tillbringa en själv i skuld och ekonomisk ruin? Vart tog dessa destruktiva mönster har sitt ursprung? Vad driver dig att spendera tills du får i över huvudet? Varför tror du vänta tills det är för sent att söka hjälp? Är det möjligt dessa farhågor, oro och negativa samband med pengar har fått många att hamna på skid row, sabotera deras karriärer, äktenskap, etc., medan denna hemlighet demon är på jobbet och spender är klokare?

Om du har varit på den långa vägen för att försöka uppnå ekonomisk frihet, men det verkar som om det är en aldrig sinande resa upp-och nedgångar ekonomiskt, Asics Gelkvantum kanske det finns några känslomässiga spindelnät som du behöver ta bort.

Börja med dessa frågor i början av artikeln. Ta dem en efter en. Skriv ner dina känslor. Sortera och identifiera varje känsla för sig. Är det skuld? Fråga sedan dig själv känner jag mig skyldig? Vem är ansvarig för att du känner på detta sätt? Håll ställer frågan tills du får rätt svar, det som gör er fria. Don avskräckas om det inte direkt. Det har begravts en lång tid. Är att ha pengar i konflikt med din andliga uppfostran? Vad du letar efter är sanningen, vad eller vem som ligger bakom dessa känslor. Se sanningen i vitögat. Låt sanningen vara en dubbel kant svärd: Skär och helande samtidigt. Befriande slutresultatet kommer uppväger den smärta eller obehag.

När du flyttar genom dessa vägspärrar, ett steg i taget, minns du försöker uppnå Löptid Om du upptäcker att det är en person som du inte har förlåtit, förlåt dem. Åh, Reebok och don glömma att förlåta dig själv. Tänk på ditt mål är att förvandla dessa ohälsosamma känslomässiga bilagor till fristående friska känslor.

Enligt George Kinder, tränade en Harvard Certified Financial Planner, i sin bok sju stadier av pengar Löptid: Förstå andliga värdet av pengar i ditt liv, visar hur vi kan bokstavligen förändra våra liv känslomässigt och ekonomiskt genom att uppnå mognad full förståelse för andliga och psykologiska frågor kring våra pengar liv.

pengar utan andlig medvetenhet blir snabbt en gud. De som har gjort det en gud, har drabbats hårt, betala ett högt pris. Sann pengar mognad tar hänsyn till en balans mellan kropp, själ och ande som fungerar tillsammans. När du förstår att pengar ger men är inte tjänsteleverantören då och bara då kommer du vara nöjd med de pengar du förvärva och ekonomisk frihet du önskar.

Jag är en konsument konkurs advokat här i södra Kalifornien. Jag ser emotionella upprörda människor har runt sin ekonomi varje dag. Deras ‘Self Worth’ är direkt ansluten till deras plånböcker.

Stigmatiseringen bakom ansökan konkurs är att det är dåligt och fel för enskilda konsumenter, men försiktig för företagen. Det är olyckligt att människor vänta tills de har uttömt alla sina resurser (spar- och pensions) innan man överväger konkurs när de kunde ha undanröjt sina skulder och fortfarande hade pengar till pensionen. De flesta konsumenter är inte medvetna om att vi har starka lagar kallade undantag som håller förvaltaren från att ta sin egendom för att betala sina skulder. Jag publicerar en blogg som heter Los Angeles konkurslagen Monitor för att ge viktig information till konsumenterna i finanskrisen.Adeline Malloy is a outsider for The Highlander


What do you have to say?

Your email address will not be published.

**